Sportsko druženje

Mostarski 'Medicinari' četvrti na Sportskim igrama zdravstvenih djelatnika

Lifestyle / Flash | 01. 06. 2016. u 20:35 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Neumu su od 25. do 29. svibnja 2016. godine održane 11. Sportske igre zdravstvenih djelatnika kliničkih centara i bolnica Bosne i Hercegovine i Crne Gore gdje su sudjelovale 22 ekipe.

Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar je predstavljalo 35 sudionika koji su u ukupnom plasmanu osvojili četvrto mjesto. Najbolji rezultat su ostvarili pobjedom u finalu rukometa za žene, a osvojili su i drugo mjesto u šahu te treće mjesto u stolnom tenisu.

U ukupnom poretku pobijedila je ekipa iz Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, a organizator ovogodišnjih Igara je bila Opća bolnica Tešanj.

Sudionici su se, kao i svake godine, natjecali u sljedećim disciplinama: mali nogomet(M), odbojka(M i Ž), rukomet(Ž), basket (M i Ž), odbojka na pijesku(M i Ž), stolni tenis, streljaštvo, šah i potezanje konopca.

Članovi Sportskog društva 'Medicinar' iz SKB Mostar se zahvaljuju na potpori Ravnateljstvu i Nezavisnom sindikatu SKB Mostar koji su omogućili da budu dio ovog sportskog i prijateljskog druženja zdravstvenih djelatnika iz cijele BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close