Promoviran na CMC-u

Mostarski glazbenik Dario Šunjić predstavio novi singl 'U tvojim očima'

Lifestyle / Flash | 25. 02. 2016. u 16:08 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski glazbenik Dario Šunjić predstavio je svoj novi singl 'U tvojim očima'.

Glazbu i tekst potpisuje sam Dario, te je uz Gabrijela Prusinu bio i glazbeni producent pjesme.

Tonski snimatelj je Gabriel Prusina, dok je izvršni producent Zvonimir Domazet radio i mix mastering.

''Pjesma je snimana u studiju 'Groove' u Mostaru, a miksana u studiju Hit Records u Zagrebu. Spot je radio Studio 'Casper', plesači u spotu su Kristina Glavina & Boris Zovko iz Plesnog kluba B-Dance, zahvaljume se svima njima i svim dragim ljudima koji su pomogli realizaciju ove pjesme i spota'', rekao je Šunjić.

Premijera spota i pjesme bila je u srijedu 24. veljače na CMC televiziji.

Inače, Dariu je glazba oduvijek bila dio života, a njegova glazbena karijera započela je još dok je bio dječak s 11 godina, kada je počeo svirati gitaru kao samouk, da bi godinu kasnije krenuo na tečaj učiti note. A kako nam je u ranijim razgovorima rekao, prekretnica u njegovom životu bilo je sudjelovanje na glazbenom showu 'Zvijezda možeš biti ti' gdje je oduševio apsolutno svakoga tko ga je čuo.

''Iako sam već ranije imao angažmane i svirao, taj show mi je pomogao da za mene čuje šira javnost, što je otvorilo brojna vrata u mojoj karijeri'', rekao nam je Dario, koji je u razgovoru, prisjećajući se svojih početaka i karijere istaknuo i suradnju s pokojnim glazbenim velikanom Tošom Proeskim na njegovom koncertu u Mostaru. Ovaj glazbenik također je čest gost humanitarnih koncerata diljem Hercegovine, a kako kaže, trudi se doprinijeti gdje god može.

Dariu želimo puno sreće u daljnjem radu, a svi oni kojima se dopada glazba ovog perspektivnog Mostarca, može pratiti njegov rad na Dariovoj službenoj Facebook stranici.

Nova pjesma 'U TVOJIM OIMA'!!! Uivajte :)Share, like, comment and so on. Veliko hvala svima koji podravaju moj...

Posted by Dario Šunjić on Wednesday, February 24, 2016
Kopirati
Drag cursor here to close