''Woman from Fire“

Mostarski band Jester's Play objavljuje svoj prvi spot

Lifestyle / Flash | 09. 07. 2016. u 10:09 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jester's Play, indie rock band iz Mostara, je objavio spot, prvijenac, za pjesmu ''Woman from Fire'' koja je prema riječima prijatelja band-a je jedna od najdražih numera na albumu. Pjesma puna strasti i sjete koju prepoznaju sve generacije,činila se kao najbolji izbor za predstavljanje albuma ''Sapere aude'',koji nosi još šest zanimljivih i autentičnih kompozicija. Spot je rađen u produkciji Vidokk Visuals, a režirao ga je Tvrtko aka Vidokk uz asistenciju Anđele Zebec.

Produkcija Vidokk Visuals iza sebe ima brojne video uratke rađene za eminentne izvođače hrvatske glazbene scene kao što su: Pavel, Detour, Silente, Mayales, te Nina Romić.

Spot je sniman u Omladinskom kulturnom centru Abrašević. Na snimanju je, pored članova band-a: Mak Kalem (kantautor i vokal), Haris Karahodžić (gitara), Faris Jelovac (bubanj i perkusije), sudjelovala i Tea Peco, članica Plesnog studija ''Flash'' Mostar.

Inače, pjesma Woman from Fire je dio albuma Sapere Aude koji je snimljen u NLO studio- u Zagreb (2014), kod producenta Srđana Sekulovića Skansija, a izdat za nezavisnu kuću Slušaj Najglasnije / Listen Loudest (2015).

Album Sapere Aude je predstavljen i široj javnosti na festivalima: Americana Night (Beograd), Demo fest (Banja Luka), Rovinj Music Fest (RMF), West Hercegowina Fest (Široki Brijeg), gdje je naišao na odlične reakcije publike.

Kopirati
Drag cursor here to close