Večer plesa

Mostarske plesačice gostovale u Nevesinju

Lifestyle / Flash | 03. 06. 2016. u 06:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni klub 'Let's dance' iz Nevesinja održao je u četvrtak navečer u Sportskoj dvorani 'Nevesinjka' tradicionalni godišnji koncert, 11. po redu.

Večer plesa otvorio je načelnik općine Nevesinje Momčilo Šiljegović, istaknuvši da ovaj klub svojim odličnim rezultatima može biti uzor i drugim klubovima u tom gradu.

Kao i svake godine cilj ove dinamične priredbe je da se sugrađanima predstavi rad kluba i uspjesi ostvareni u proteklih 12 mjeseci, a ove godine mlade plesačice kluba mogu se pohvaliti zavidnim rezultatima.

Plesni klub 'Let's dance' apsolutni je pobjednik Šestog navijačko-akrobatskog i plesnog prvenstva BiH što im je omogućilo plasman na Europsko prvenstvo koje se održava u Beču 2. i 3. srpnja ove godine.

Veliki uspjeh kluba na državnom prvenstvu u Grudama upotpunio je i uspjeh malene plesačice Katarine Čvoro koja je izabrana za Miss mini navijačica BiH, navodi radio Nevesinje.

Sinoć su plesačice još jednom dokazale da zaslužuju podršku šire zajednice i da na najljepši način promoviraju Nevesinje. Publika je imala priliku da uživa u velikom broju koreografija, a najviše simpatija pobrale su najmlađe članice kluba. Bilo je to spektakularna večer plesa, mladosti i ljepote.

Trener u 'Let's dance' Saša Brenjo kaže da je ponosna na članove kluba koji su poslije mnogo truda i odricanja postali državni prvaci i tako izborili nastup na Europskom prvenstvu. Ona naglašava da raste popularnost plesnih stilova 'cheerleading', 'show dance' i 'hip hop' što povrđuje i ova veličanstvena priredba.

Pored koreografija plesnog kluba'Let's dance' publika je imala priliku uživati i u nastupima Mostarskih mažoretkinja, KUD-a 'Nevesinje', Etno grupe 'Simonida', kao i mlade pjesnikinje Milice Radovanović. Sav prihod od ulaznica za taj koncert namijenjen je za odlazak kluba na Europsko prvenstvo u Beč.

Kopirati
Drag cursor here to close