svečana obljetnica

Mostarske mažoretkinje slave 20-ti rođendan velikim koncertom

Lifestyle / Flash | 15. 10. 2015. u 14:05 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijela 2015. godina bila je u znaku obilježavanja ovog velikog jubileja kroz razne aktivnosti i putovanja na atraktivne lokacije.

Sam vrhunac slavlja bit će upravo veliki završni koncert na kojem će se na najsvečaniji način obilježiti ova obljetnica. Koncert će se održati u nedjelju 25. listopada u 20 sati, u HD Herceg Stjepan Kosača.

Cijena ulaznice je 5 KM

Prodaja ulaznica od ponedjeljka ,19.10.2015 ,mogu se kupiti svaki dan na blagajni HD Herceg Stjepan Kosača u terminima od 10.00 do 13.00 i od 18.00 do 20.00 h.

''Na koncertu će se kao i dosadašnjih godina predstaviti svi timovi Mostarskih mažoretkinja, – naši prvi timovi će izvesti svoje koreografije s kojim su osvojili brojna odličja na Državnom i Europskom prvenstvu 2015.godine, a naravno predstavit će se i sve naše članice, od onih najslađih i najmlađih pa sve do naših najstarijih članica, Kao i svake godine na našim koncertima imamo i nama drage goste kao i mnoge specijalne točke iznenađenja'', navedeno je u priopćenju Mostarskih mažoretkinja.

Ove godine mažoretkinje su zaista ponosne što će kao specijalne goste imati sudionike regionalnog show-a X Faktor Adija - Adnana i Tarika koji su pokupili brojne simpatije publike širem regije.

''Presretne smo što će upravo oni biti ti koji će sa nama slaviti naš rođendan. Osim njih tu će biti i brojni mažoret prijatelji koje smo posebno samo za ovaj rođendan pozvale da skupa s nama proslave naš jubilej, jer kako drugačije slaviti rođendan ako ne uz bliske prijatelje- Mažoretkinje grada Vukovara, Pulske mažoretkinje, Mažoretkinje iz Samobora, Sinja, Rijeke, Vrbovca, Kotora. Gosti koncerta bit će i Hrvatska glazba Mostar, te Puhački orkestar Kud Željezara iz Zenice'', navedeno je u priopćenju.

Mažoretkinje ovaj koncert najavljuju kao kolaž plesa, pjesme gostiju, te će kao i svake godine biti prožet s nezaobilaznim iznenađenjima i nagradnom igrom za posjetitelje koncerta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close