Promocija

Mostarske kiše u Savamali: Dani Mostara u Beogradu

Lifestyle / Flash | 15. 10. 2015. u 18:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru manifestacije 'Mostarske kiše u Savamali', koja će biti održana od 6. do 8. studenog u Mikser Houseu, beogradskoj publici će se predstaviti kulturna scena grada Mostara.

Pored izložbi, tribina, kazališta, gastronomije, festival će obuhvatiti i koncertni program u okviru kojeg će 7. studenog nastupiti legendarni 'Mostar Sevdah Reunion', dok dan ranije na pozornicu 'Mikser Housea' stiže mostarski sastav 'Zoster'.

U okviru projekta 'Gradovi regije' u 'Mikser Houseu' su u posljednje dvije godine predstavljeni kulturni i turistički potencijali Sarajeva, Splita, Rijeke i Novog Pazara, a od 6. do 8. studenog Savamala će biti u znaku Mostara.

'Mostarske kiše u Savamali' obuhvatit će izložbu o rekonstrukciji Starog mosta u Mostaru, okrugli stol o kulturi sjećanja, kao i tribinu o mostarskoj kulturnoj sceni, gastro popodneva gdje će publici biti predstavljeni kulinarski specijaliteti i još mnogo toga. Festival će biti otvoren recitalom pjesme 'Mostarske kiše' u izvođenju Sergeja Trifunovića, a program će biti upotpunjen i sjajnim večernjim koncertima.

Ulaz na dnevne programe manifestacije 'Mostarske kiše u Savamali' bit će besplatan, dok se ulaznice za koncerte mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Gigs Tixa. Cijena ulaznica za nastup "Zostera" je u pretprodaji 600 dinara, dok će na dan koncerta biti 800 dinara.

Kopirati
Drag cursor here to close