Balkanska turneja

Mostarska Sinergija prateći bend popularnog pjevača iz Turske

Lifestyle / Flash | 30. 12. 2016. u 17:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska grupa Sinergija, pratit će najpopularnijeg turskog pjevača na turneji širom Balkana.

Naime, popularni turski pjevač Ozan Kocer, koji je veliku slavu na Balkanu stekao svojim hitom "Eski sevgilim", najavio je video porukom da će krajem siječnja održati glamuroznu promociju svog albuma širom Balkana.

Turski pjevač će promocije albuma održati i u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Podgorici i Skoplju. Na ovoj mini Balkanskoj turneji pjevača će pratiti popularni bend iz Mostara, Sinergija.

''Njemu se svidio način na koji radimo, sviramo, te naš pristup svirci i poslu uopće. Tako da nas je pozvao da budemo njegov prateći bend na svim nastupima širom Balkana, gdje će uz njega s nama nastupiti i još mnogo aktualnih zvijezda'', rekao je za Bljesak.info Igor Soldo gitarist Sinergije.

Kocer se kako je najavio, posebno raduje suradnji sa jednom od najvećih izdavačkih kuća u regiji, a najavio je i neke svoje drage goste na promociji među kojima će se naći same zvijezde - Šako Polumenta , Lepa Brena, Šako Polumenta, njegov glazbeni producent za Balkan Dado Glišić, Halid Muslimović, Goran Čomor i mnogi drugi.

Za medije Ozan planira posebnu promociju gdje želi da se zahvali  na velikoj podršci.

Kopirati
Drag cursor here to close