Nova pjesma

Mostarska Sinergija ima novi hit - "Bojim se da zaplačem"

Lifestyle / Flash | 04. 12. 2016. u 18:16 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska grupa "Sinergija" izdala je novu pjesmu koja nosi naziv "Bojim se da zaplačem".



''Nakon što smo dobili sirovi demo od "Blizanci production" ekipe, prije više od godinu dana, odmah smo znali da je to pjesma za nas. Međutim kako smo imali previše projekata, od nastupa u Spaladium Areni, pa do izdavanja live uratka iz iste, pjesma "Bojim se da zaplačem" je morala sačekati svoj red i pravi trenutak za izdavanje. U međuvremenu, uz pomoć producenta Predraga Jovanovića, smo došli do mlade, ambiciozne i uspješne mlade ekipe iz E-Digital tima koji su nam na najbolji mogući način ekranizirali pjesmu. Na pjesmi je također gostovao i makedonac Aleks Petkovski koji je maestralno odsvirao vrlo neobičan instrument "kaval", koji je nevjerojatno dobro sjeo u miks ove naše glazbene vratolomije'', rekao je za Bljesak.info Igor Soldo član Sinergije, ododajući kako su  u svakom trenutku imali ogromnu podršku njihove izdavačke kuće BR:Enter music, Bobana Rajovića, te njihovog menadžera iz Beograda, Aleksandra Šekularca, koji je bio tu, kako kažu, kad god i što god da zatreba.

Inače glazbu i aranžman je radio Peđa Jovanović, tekst je pisala Sanja Arsic. Gitare,buzuki i saz; Dragan Todorovic Buca, Kaval; Aleksandar Petkovski; Klavijature i midi programing - Peđa Jovanovic. Prateći vokal je Ksenija Milosevic, Miks i postprodukcija - Pedja Jovanovic, a video je radila E-Digital produkcija

''Ovo je tek naš početak, u prvom mjesecu se može očekivati još jedan live uradak iz Spaladium Arene, te snimamo novi singl kod jednog od najboljih i najatraktivnijih producenata u regiji, Dejana Kostića'', najavljuje Soldo.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close