Caylana

Mostarka Azra Begić predstavila svoj hit singl "No Happy Ending"

Lifestyle / Flash | 13. 10. 2016. u 06:43 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konačno dvije godine nakon selidbe iz Njemačke u SAD, mlada mostarka Azra Begić -Caylana poznata kao "Wunderkind" (čudo od djeteta) najavljuje svoj povratak sa zapanjujućim novim singlom "No Happy Ending".

Kako je sudbina htjela, otkriće njenog talenta se desilo sada davnog rujna 1994. godine kada je njena majka ušla u sobu i zatekla svoju tada 4-godišnjakinju ispred tv ekrana pjevajući uz Whitney Houston na MTV-u i držeći lak za kosu koji joj je tada predstavljao mikrofon.

Tada počinje njeno nevjerojatno muzičko putovanje i od tog dana ona osvaja mnogobrojna natjecanja i nagrade širom Europe. Ubrzo dobija nadimak "The Wonder Child" ( čudo od djeteta) i postaje nacionalna zvijezda u njenoj domovini Bosni i Hercegovini pa i šire.



U potrazi za ostvarivanju njenih muzičkih snova napušta svoju rodnu Bosnu i Hercegovinu i počinje suradnju sa top 40 priznatim njemačkim umjetnikom, producentom i tekstopiscem "Not Profane" sa kojom ubrzo postiže nekoliko miliona pregleda sa Caylana muzickim video spotovima na njegovom Youtube kanalu.

Njeno sadašnje putovanje dovelo je do SAD-a gdje neumorno radi na njenoj daljnjoj muzičkoj karijeri.

Na njenom novootvorenom muzičkom kanalu na Youtube www.youtube.com/caylanamusic njeni fanovi mogu da prate sve njene video spotove i muzičke numere, gdje nam daje i uvid u njen privatni život.

Mostarski 'The Wonder Child' možete pratiti i ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close