bogat sadržaj

Mostarcima predstavljen program 5. Lake Festa

Lifestyle / Flash | 17. 07. 2015. u 10:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom Špago Pubu održana je press konferencija na kojoj je predstavljen bogat ovogodišnji program nadolazećeg 5. Lake Festa koji će se održati u Nikšiću.

"Ovogodišnji Lake Fest bit će održan od 11. do 16. kolovoza u Nikšiću, a nastupit će 42 benda", najavio je direktor festivala, Predrag Zečević.

"Na Lake festu će sudjelovati ukupno 42 benda, tijekom šest dana. Tri dana će festival biti održan na platou Doma revolucije, jer hoćemo na taj način da se približimo gradu, a glavni program će biti na Krupačkom jezeru", rekao je Zečević.

Guano Apes će u Nikšiću nastupiti u sklopu svoje turneje na kojoj promoviraju svoj aktualni, peti po redu, studijski album pod imenom 'Offline'.

Kao izvođači na Lake Festu, do sada su najavljeni i Babe, Bjesovi, Darko Rundek i Cargo trio, Dejan Petrović Big Band, DST, Elemental, Goblini, Igra duhova, Iskaz, Jopsip A Lisac, Mortal Kombat, Ničim izazvan, Nikola Pejaković, Ortodox Celts, Pankrti, Prti Bee Gee, Riblja čorba, Samostalni referenti, Sassja, Stereo banana, Uzemljenje i Who See.

Za nastupe kod Doma revolucije, karte se neće naplaćivati, dok će za posljednja tri dana festivala na Krupačkom jezeru dnevna karta koštati 10 eura, a trodnevna 25 eura.

Program ispred Doma revolucije će se održavati 11., 12. i 13.8. i program počinje već od 18 sati, dok program na Krupačkom jezeru počinje od 18:30 sati.

Osim ovoga organizatori su se potrudili i oko mnogih drugih aktivnosti. Pored koncerata bit će organiziran kamp. Osim kampa kroz koji je prošle godine prošlo više od 3500 ljudi, bit će organiziran i moto kamp.

U njemu će se okupiti bajkeri iz Nikšića, Crne Gore, te iz zemalja okruženja, a boravak u ovom kampu je besplatan. U sklopu festivala bit će održana i triatlon utrka, a ona će se dogoditi 15.8. na teritoriju općine Nikšić.

Pored svega navedenog organizatori su se sa partnerima potrudili organizirati i turističku ponudu koja traje četiri dana, a obuhvata izlet u manastir Ostrog + paket karata za festival - cijena je 35 eura. Turistička ponuda od pet dana pored navedenog uključuje jš i rafting Tarom (12.8.), a cijena je 80 eura.

Turistička ponuda od šest dana uključuje izlet Perast, Kotor (11.8.) + rafting Tarom + izlet manastir Ostrog + paket ulaznica za festival, a cijena je 105 eura. Zainteresirani se mogu javiti putem maila [email protected]

LF!

Posted by Lake Fest on Tuesday, 14 July 2015
Kopirati
Drag cursor here to close