Humanitarna akcija

Mostarci dobrotom ugrijali srce paraplegičara i oboljelih od dječje paralize

Neka nam članovi Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize budu primjer da se u životu sve može, samo treba imati volju.
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2022. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza nas je još jedna prohladna prosinačka noć u kojoj je bura "ledila" kosti, kako to Hercegovci vole reci. No, unatoč ledu i hladnoći građani Mostara i okolice su uspjeli svojom velikodušnošću i humanošću ugrijati srca članova Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić Mostar.

Naime, na šetnici Adventa u Mostaru održana je još jedna akcija prodaje kolača, slastica i meda za pomoć ove Udruge. Život nas često stavlja na bure iskušenja, baš poput sinoćnje mostarske, pa se bori kako znaš i umiješ.

A kako je boriti se s burama života u kolicima itekako znaju članovi Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić Mostar i njihov predsjednik Ivica Pavlović.

"Već drugu godinu za redom radimo akciju prodaje kolača i meda za pomoć naše Udruge. Teška su vremena, svjesni smo toga više nego ikada, ali mi je drago vidjeti kako su se ljudi odazvali u velikom broju da nam pomognu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista njihovo malo nama znači jako puno. Zahvaljujem se Antoneli Vučić na organizaciji, udruzi Elpida, Darki Smiljaniću, te svima koji su nas pomogli i došli sudjelovati s nama. Posebno hvala našim članovima koji su unatoč bolesti i hladnoći dali svoj doprinos", kazao je Ivica Pavlović, predsjednik Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić Mostar.

I ove godine ovu humintarnu akciju organizirala je Antonela Vučić, radijska voditeljice s Radiotelevizije Herceg-Bosne zajedno sa svojim kolegama.

"Sretna sam uvijek kada možemo pomoći, posebno u ove blagdanske dane. Moja želja je potaknuti ljude da se aktiviraju, da pomognu koliko mogu, da ne zatvaraju svoja srca za potrebe drugih. Hvala dragom Bogu što uspijemo izrealizirati ove akcije unatoč svim poteškoćama u kojima živimo. Dugujem zahvalu i Uredu gradonačelnika na susretljivosti i štandu koji su nam ustupili na Adventu za prodaju kolača", istaknula je Antonela Vučić.

Zahvalila se i svima onima koji su donirali svoje slastice, kolače i med. U još jednoj prosinačkoj večeri su se ugrijala srca onih kojima ni hladnoća nije mogla pokvariti zadovoljstvo i sreću uspješno realizirane još jedne humanitarne akcije.

Neka nam članovi Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize budu primjer da se u životu sve može, samo treba imati volju.

Kopirati
Drag cursor here to close