Osvojite vrh Čabulje

Mostarci, evo prilike za planinarenje

Za građane je organiziran prijevoz autobusom koji kreće u 07:30 sati ispred zgrade Mostarke, a s Bogodola se vraća u 16:30.
Lifestyle / Flash | 27. 09. 2021. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj 1933. Mostar organizira tradicionalno planinarsko druženje pod nazivom "Mostar Outdoor" u nedjelju 03. listopada. 

"Pozivamo sve zainteresirane planinare i građane svih uzrasta da nam se pridruže na Bogodolu. Uživajmo zajedno na svježem zraku i pogledu s vrha Čabulje", naveli su iz HPD Prenj 1933.

Za sve posjetitelje su organizirane dvije planinarske ture s polaskom u 08:15 sati; uspon na Veliku Vlajnu 1780 mnv, najveći vrh Čabulje te lagana šetnja po obroncima Čabulje za one slabije kondicije. 

Po povratku je planirano druženje ispred planinarskog doma "Miljenko Bošnjak" na Bogodolu uz neizostavni planinarski grah od 14:30 sati.

Za građane je organiziran prijevoz autobusom koji kreće u 07:30 sati ispred zgrade Mostarke, a s Bogodola se vraća u 16:30.

Prijave možete izvršiti OVDJE

Za one koji se planiraju pridružiti iz udaljenijeg mjesta omogućen je smještaj u Planinarskom domu "Miljenko Bošnjak" u Bogodolu (potrebno je ponijeti vreću za spavanje).

Za rezervaciju smještaja kontaktirati organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close