Zalaganje

Mostar: Učenica i njen razred nagrađeni povodom Dana štednje

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2016. u 20:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

31. listopad se obilježava kao Svjetski dan štednje, te je povodom tog događaja uprava UniCredit Banke raspisala natječaj za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola. Tema natječaja je zdrav i kreativan doručak: Super Štek – zdravi i razigrani.

Za kreativno natjecanje ove godine prvo mjesto je osvojila učenica O.Š. 'Bijelo Polje' Anesa Hidović. Svečana dodjela nagrade se dogodila u prostorijama O.Š. 'Bijelo Polje' Livač gdje su prisustvovali zaposlenici UniCredit Banke kao i uprava te osnovne škole.

Nagrađena Anesa Hidović osvojila je novčanu nagradu od 500 KM koja je i početak njene štednje. Škola je dobila značajnu donaciju u iznosu od 2 000 KM, a sva dječica u Anesinom odjeljenju dobili su prigodne poklone.

Direktorica UniCredit Banke Senka Žuljević se iznenadila zalaganjem i radom djece ove male škole gdje je istaknula značaj suradnje obrazovnih institucija i uslužnih djelatnosti kao i svijest o štednji.

Nagrada je posebno važna kako djevojčici tako i ostalim učenicima ove škole ističe direktorica Mediha Čolakhodzić O.Š. 'Bijelo Polje'. Također navodi značaj ovakvog načina promoviranja obrazovanja jer ovo sve predstavlja dječji korak ka stvarnom životu.

Ovakve korake kod učenika prati i motivira njihova učiteljica prof. Elifa Šoše koja je ponosna na svoje učenike. Dječjom grajom su ispunjeni hodnici ove male škole gdje su se na kraju uposlenici srdačno zahvalili upravi UniCredit Banke.

Kopirati
Drag cursor here to close