Fashion Arena

Mostar središte modnoga događaja

Lifestyle / Flash | 03. 12. 2016. u 09:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modni događaj u BiH - Fashion Arena, koji je najavljen za 3. i 4. prosinca, počinje večeras u 20 sati u Kongresnoj zgradi Vlade FBiH u Mostaru.

Pistom Fashion Arene prošetat će neke od najljepših djevojaka BiH i Hrvatske - Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Aleksandra Grdić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni.

Interes za sudjelovanje su uz stiliste pokazali i modni blogeri, manekeni iz Italije, te SAD-a, odakle dolazi i Asia Odum, manekenka koja je sudjelovala na revijama na New York Fashion Weeku i Miami Swin Weeku.

U prvoj večeri modnih brendova ljubiteljima mode svoje nove kolekcije predstavljaju Angel's Fashion, LULU multibrand store, United Colors Of Benetton, Lady Fashion, Jeordie's, Marella I P..S..Fashion.

Linea exclusive otvara drugu večer, 4. prosinca, koja je rezervirana za modne dizajnere, pa će publika uživati u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.

Za frizure na Fashion Areni bit će zaduženi internacionalni Keune edukatori iz Hrvatske- Tanja Kuštrović i Marija Gelenčir, te internacionalni Keune edukatori iz BIH - Mirza Agović i Mario Gurabić i poznati mostarski frizer Miroslav Marijanović s timom iz frizerskog salona Red Carpet.

Artdeco je službena šminka ovog modnog događaja na kojemu će sudjelovati make up vizažisti: Marijana Bošnjak, Marija Ivanković, Kristina Čulina, Marija Kozina i Antonija Bogut.

Stilist ovog modnog događaja je Neven Ciganović, službeni modni fotograf Mate Zemljić, Emerik Gudelj art director, a organizatori - agencija PRimera.

Kopirati
Drag cursor here to close