Šarolikost

Mostar: Saznajte što vas očekuje drugog dana festivala kave i čokolade

Lifestyle / Flash | 01. 04. 2017. u 23:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završio je prvi dan prvog festivala kave, čokolade i delicija u Mostaru, koji se održava u Kosači. Posjetitelji su na velikom broju štandova mogli probati različite slastice, nekoliko vrsta kava, te bezalkoholnih pića.

U nedjelju drugog dana festivala ulaz je otvoren od 10 sati, a posjetitelji će moći od 11 sati uživati u Franck kavi na njihovom štandu, Dragan Topalović će na štandu 'Čokolada' od 12 sati govoriti o francuskim Macaronsima.

Kavu iz najveće džezve na svijetu, posjetitelji će moći probati od 13 sati, dok od 14 sati slijedi druženje za najmlađe uz Minnie i Mickey Mousea. Meggle u 14:30 sati će napraviti Panna Cotta party, a o zadnjim trendovima u slastičarstvu moći ćete saznati više na štandu 'Mrvica' od 15 sati.

Na Illy štandu u 16 sati bit će upriličena prezentacija espresso aparata za kućnu upotrebu. Baristi Zoran Trkulja i Nikola Draklić će od 16:30 sati na Franckovom štandu pripremati koktele na bazi espresso kave i čokolade.

Akademski slikar Martin Frljić će na svom štandu raditi akvarel od kave od 17:30 sati. Do zatvaranja festivala posjetitelji će moći obići i druge štandove gdje se nude zanimljive stvari. Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close