U četvrtak

Mostar Rock School sprema Alternative Rock koncert

Lifestyle / Flash | 17. 04. 2017. u 12:41 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 20. travnja 2017, u klubu Muzičkog centra Pavarotti sa početkom u 20:30 sati, Mostar Rock School će predstaviti četvrti po redu programski koncert u sklopu školske 2016/2017 godine.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadanu temu i u zadanom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

''U četvrtak predstavljamo rezultate četvrtog tematskog 40-dnevnog ciklusa u kojem će sudjelovati 62 izvođača i autora. Formirano je 14 bendova klasičnih formacija, a zadana tema je "Alternative Rock"'', kažu iz Rock škole.

Izvodit će se obrade poznatih "Alternative Rock" hitova, ali i autorska djela. Najbolji autorski uradak/izvedba bit će nagrađen snimanjem u DK studiju škole, tako da koncert ima i kompetetivni aspekt.

''Pozivamo sve poštivatelje dobre glazbe da nam se pridruže i da se zajedno s nama prisjete nekih od najvećih hitova "Alternative Rock" glazbe. Ulaz je slobodan, a zagarantirana zabava koju ne želite propustiti počinje na vrijeme, u 20:30h. Vidimo se u četvrtak, u klubu Muzičkog centra Pavarotti!'', poručili su iz Rock škole.

Za više informacija o Mostar Rock School posjetite www.mostarrockschool.org.

Mostar Rock School - The School That Rocks!

Kopirati
Drag cursor here to close