Upisi

Mostar Rock School prima nove članove

Lifestyle / Flash | 17. 08. 2016. u 07:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School objavio je poziv za upis u školsku 2016/2017 godinu.

''Od danas, 17. kolovoza 2016. počinje upis u petu školsku godinu Rock škole Mostar. Kroz protekle četiri školske godine, program škole je pohađalo stotine mladih glazbenika. Neki od njih su iskoristili priliku okušati svoje talente, a neki su već sada odlučni da glazba bude njihova profesionalna karijera'', priopćeno je iz Mostar Rock Schoola.

Rock škola Mostar je samo u protekloj školskoj godini realizirala 3 720 sati nastavnog programa individualne i band coach nastave, te više od 3 000 sati vježbanja što je blizu 7 000 sati 'muziciranja' u prostorijama Rock škole.

''Realizirali smo pet programskih koncerata, veliki koncert za Svjetski dan glazbe i svečanu završnicu školske godine, te koncert na SC Kantarevac na kojem je nastupila Dubioza kolektiv, koji je pomogao Rock školi sakupiti sredstva i realizirati ideju izgradnje studija za audio snimanja.
Kroz četiri godine Rock škola je sudjelovala u više međunarodnih projekata u Sloveniji, Austriji, Makedoniji, Nizozemskoj, a u sljedećim mjesecima već su dogovorene suradnje na projektima u Srbiji i Francuskoj'', rečeno je iz Mostar Rock Schoola.

Rock škola je realizirala i dva ljetna kampa, a na drugom je uspjela uvezati mlade glazbenike iz čak 18 BH gradova.

Školsku 2015/2016 godinu, Rock škola je završila sa 100 redovnih polaznika uzrasta od 12 do 28 godina starosti, te i ovu godinu imaju namjeru da u najmanju ruku nastave pozitivni trend i ponude opremljene prostorije, vještine i znanje predavača za sljedeću generaciju mladih polaznika.

Rock škola nudi upise na sljedeće instrumente/odjele:
- bubnjevi
- bass gitara
- električna gitara
- vokal
- audio produkcija

S tim da je bitno istaknuti da je Rock škola otvorena i za suradnju s mladima koji također sviraju i bilo koje druge instrumente, uključujući klasične ili tradicionalne instrumente.

''Po uzoru na svjetsku glazbenu scenu, mi vjerujemo da glazba kao izričaj, kreacija i stvarateljstvo ne treba imati granice, i što više imamo priliku upoznavati drugačije pristupe 'muziciranja' to smo bogatiji i iskusniji'', rečeno je.

Osim individualne nastave, Rock škola u svom obaveznom programu nudi i Session band/Band coach program gdje glazbenici zajedno kreiraju originalnu glazbu i istražuju glazbu proteklih desetljeća

Svi zainteresirani za prijavu trebaju dostaviti sljedeće podatke putem e-maila na adresu: [email protected] i to do 31.08.2016. :

- ime i prezime
- datum rođenja
- općina stanovanja
- kontakt telefon i e-mail
- koji instrument želite pohađati (također napravite samoocjenjivanje iskustva koje već posjedujete na tom instrumentu, od 1 do 5.)
- svirate li još neki instrument/e (ako da, također napravite samoocjenjivanje za svaki instrument posebno)
- motivacijsko pismo (molimo vas da opišete razlog zbog kojeg se želite upisati u Rock školu)

Raspored nastavnih aktivnosti u programu Rock škole je prilagođen redovnom školovanju polaznika. Na primjer, ako polaznik Rock škole u redovnoj školi pohađa nastavu u jutarnjoj smjeni, Rock škola za njega otvara termin nastave u popodnevnim satima, tj u skladu s dogovorom s polaznikom.

Odabrani aplikanti trebaju proći kroz kratke auducije koje će biti organizirane u razdoblju između 5. – 8.rujna 2016 godine. O točnom terminu za audiciju svaki aplikant će biti obaviješten naknadno i najkasnije do 5.rujna 2016.

Virtualna posjeta školi na www.mostarrockschool.org.

Kopirati
Drag cursor here to close