Prijave u tijeku

Mostar rock school prima nove članove!

Lifestyle / Flash | 20. 01. 2015. u 14:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon zimske pauze Mostar Rock School nastavlja sa radom. U sklopu prvog polugodišta, škola je održala preko 1200 školskih sati, servisirala preko 100 korisnika, održala 2 programska koncerta na temu 50s/60s i 70s, ugostila Innes Sibuna (ex gitaristu Roberta Planta) i Damira Urbana koji su radili Master Class radionice i predavanja. Škola se također predstavila i koncertom u Sarajevu u sklopu Holiday Market-a.

U drugom polugodištu, škola će organizirati još tri programska koncerta, veliki koncert koji će obilježiti kraj školske godine 2014/2015, te implementirati još 1500 školskih sati individualne i session bend nastave.

Mostar Rock School ovom prilikom obavještava sve zainteresirane mlade glazbenike za pohađanje obrazovnog programa škole, da otvara nova mjesta za smjerove vokal i bass gitara.

Prijava treba da sadrži:
- Ime i prezime
- Datum rođenja
- Općina prebivališta
- Kontakt email i telefon (po mogućnosti mobitel)
- Na koji smjer se prijavljujete
- Vlastitu ocjenu vašeg poznavanja odabranog smjera / instrumenta (od 1 do 5)
- Da li svirate još neki instrument ili pjevate? (uključiti vlastitu ocjenu od 1 do 5).

Prijave slati na [email protected] najkasnije do petka 25.01.2015. Audicije će se održati u idućem tjednu uz prethodan dogovor sa predavačima škole.

Također, škola ovom prilikom poziva sve mlade osobe koje uživaju u muziciranju moderne glazbe, a pri tom sviraju instrumente koji nisu zastupljeni u edukativnom programu u Mostar Rock školi, npr. brass, gudači, itd.., a koji pri tom žele raditi sa session bendovima škole i nastupati na koncertima, da se jave na kontakte Rock school kako bi ostvarili eventualnu suradnju.

Za više informacija o Mostar Rock School posjetite ih mostarrockschool.org, te na njihovoj FB stranici. Mostar Rock School programu podršku daje Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u BiH.

Mostar Rock School - The School That Rocks!

Kopirati
Drag cursor here to close