Mogu se prijaviti svi

Mostar: Počele prijave za Međunarodni festival lijepih i dobrih želja

Hoće li to biti želja od dvije, pet ili više riječi ili pak poduži tekst, posve je nebitno. Bitno je da mnoštvo lijepih želja krene iz svih kuteva svijeta, poručuju organizatori ovog projekta - Udruga "Hercegovka godine" iz Mostara.
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2022. u 13:03 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počele su prijave za Međunarodni festival lijepih i dobrih želja, a pravo sudjelovanja imaju apsolutno svi, neovisno prijavljuju li se kao pojedinci ili skupno (dječiji vrtići, udruge, sportski kolektivi, poduzeća, starački domovi...) uz jedan jedini uvijet da pošalju lijepu i dobru želju.

Hoće li to biti želja od dvije, pet ili više riječi ili pak poduži tekst, posve je nebitno.
Bitno je da mnoštvo lijepih želja krene iz svih kuteva svijeta, poručuju organizatori ovog projekta - Udruga "Hercegovka godine" iz Mostara.

Ističu kako je ovaj jedinstveni projekt nastao s ciljem poticanja ljudi na širenje ljubavi, zajedništva, usmjeravanja na pozitivne i vedre misli kojih nam kronično nedostaje.

Želje se zaprimaju od 5. lipnja do 10. srpnja ove godine na mail adresu
[email protected]

U predmet je obvezno upisati: "Međunarodni festival lijepih i dobrih želja"

Također je potrebno staviti osobne podatke (ime i prezime) ili podatke kolektiva/poduzeća...i mjesto iz kojeg stiže lijepa i dobra želja.

Želje će se medijski objavljivati do samog proglašenja pobjednika.

Sve pristigle želje će se ubaciti u veliki bubanj i na završnoj svečanosti nasumice javno uz direktan prijenos izvući tri želje koje će biti pobjedničke.

Iste će se u velikim balonima pustiti u zrak uz stotine svijetlećih lampiona i vatromet.

"Još jedna zanimljivost ovog festivala je u tomu što će proglašenje pobjednika održati na brdu Hum poviše Mostara, tako da će taj lijepi prizor biti vidan iz svakog kuta grada na Neretvi. Kako je i vrijeme turističke sezone, nesumnjivo je da će to biti još jedna lijepa slika koja će u svijet otići iz Mostara", poručila je predsjednica Udruge "Hercegovka godine" Daniela Škegro.

Kopirati
Drag cursor here to close