Medalje, pehari ...

Mostar: Plesači Flasha, nakon brojnih uspjeha, odlaze na zasluženi odmor

Lifestyle / Flash | 08. 07. 2017. u 12:07 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio 'Flash', koji djeluje pri Muzičkom centru 'Pavarotti', 9. srpnja će održati posljednji trening za ovogodišnju plesnu sezonu 2016/2017.

Obavještavaju sugrađane, prijatelje i brojne pratitelje na društvenim mrežama, da Plesni studio 'Flash' završava sa plesnom sezonom 9. srpnja.

Vrijedni plesači i treneri odlaze na zaslužen odmor jer je u ovoj godini bilo mnogo uspješno realiziranih projekata, novih koreografija, edukacija, natjecanja, osvojenih medalja i pehara.

Ove godine u P.S. 'Flash' su zaživjeli novi plesni stilovi poput suvremenog plesa/contemporary dance i akrobatike, stoga će u narednoj sezoni, koja počinje s početkom školske godine u rujnu, polaznici imati još raznovrsniji spektar plesnih stilova u studiju.

"Svaki novi uspjeh, nova medalja, svaki dječji osmijeh za nas je podstrek da idemo dalje i pomjeramo granice maksimalnog zalaganja i energije koju ulažemo pri radu sa djecom.

Pred nama je period kada trebamo napuniti baterije i spremiti se za nove poduhvate i pobjede, jer u rujnu ulazimo u 20. godinu postojanja studija koja će donijeti još više uspjeha, u to smo sigurni. Našim plesačima i roditeljima želimo ugodan odmor", poručili su iz tog plesnog studija.

Kopirati
Drag cursor here to close