"Jedno šišanje –jedan obrok"

Mostar: Ošišajte se i nahranite nekoga!

Humanitarna akcija će se realizirati u subotu, 21. svibnja u terminu od 09:00 sati do 17:00 sati na lokaciji Dračevice bb. Aris Đulmez.
Lifestyle / Flash | 17. 05. 2022. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa studenata druge godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, u suradnji s brijačkom radnjom "Aris" organizira humanitarnu akciju "Jedno šišanje –jedan obrok" s ciljem prikupljanja što više novčanih sredstava za pomoć socijalno ugroženim kategorijama društva u Gradu Mostaru.

Humanitarna akcija će se realizirati u subotu, 21. svibnja u terminu od 09:00 sati do 17:00 sati na lokaciji Dračevice bb. Aris Đulmez, u ime organizatora ove humanitarne akcije, naglašava:

"Moje kolegice: Elma Pehlić, Belma Boškailo, Anela Terko i ja sa zadovoljstvom najavljujemo ovu mini kampanju koju ćemo provesti u brijačkoj radnji moga oca, koja uspješno posluje dugi niz godina. Nadamo se da će nas sugrađani podržati u našoj humanoj priči te da će akcija biti uspješna. Svim ljudima koji se odazovu na poziv, kao znak pažnje pripremili smo kartice zahvalnosti".

Video: Mostarske javne kuhinje: Neujedinjeni u pomoći
Kopirati
Drag cursor here to close