Dobar plan?

Mostar: Navijajte za Vatrene pa uživajte uz Opću opasnost

Lifestyle / Flash | 15. 06. 2023. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Navijajte uz Vatrene pa uživajte uz Opću opasnost

Povodom proslave patrona župe Presvetog Srca Isusova u Potocima kod Mostara, mladi iz ove župe organiziraju koncert koji će se održati 18. lipnja 2023., na igralištu iza župne Crkve.

Koncert zabavne glazbe u Bijelom polju povodom proslave Srca Isusova održavao se tijekom četiri uzastopne godine 2016.-2019. godine te će se održati ponovno i ove godine nakon trogodišnje pauze.

Na ovogodišnjem koncertu nastupiti će band Opća opasnost, a kao njihova predgrupa nastupiti će grupa Galeb. Dobra zabava je zajamčena, sadržaja neće nedostajati za sve uzraste!

"S obzirom na veliki uspjeh hrvatske reprezentacije i prolazak u Finale Lige Nacija, prije samog nastupa Opće opasnosti, biti će organizirano uživo praćenje finalne utakmice, na
velikom videozidu; ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže ovom velikom slavlju, da skupa bodrimo naše Vatrene, u osvajanju još jedne medalje, ovoga puta one najsjajnije!", stoji u pozivu organizatora.

Kako ističu, za sve su pripremili ugodnu atmosferu uz roštilj i piće, a preko 30 volontera pobrinuti će se da sve prođe u najboljem redu.

Program započinje u 19:30 h ! Ulaznice će se moći kupiti na dan Koncerta na ulazu, po cijeni 10 KM. Ulaz za djecu je besplatan!

Kopirati
Drag cursor here to close