ProDance Challenge

Mostar: Najbolji plesači iz regije na natjecanju u modernim plesovima

Lifestyle / Flash | 12. 03. 2016. u 09:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje u modernim plesovima "ProDance Challenge 2016" koje je okupilo oko 1200 plesača iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, održava se danas u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru, u organizaciji Plesnog centra ProDance iz Mostara.

Svoje plesne vještine natjecatelji će pokazati u kategorijama plesova acrobatic/gimnastics, bachata, belly dance/oriental, break dance, character/ethnic/folk, cheerleaders, pom pom, classic ballet, disco dance, electric, fitness, zumba, freestyle, hip - hop, jazz dance, latin, latin show, mažoret, merengue, moderni balet, open, production, salsa, show dance, standard, standard show, street show, street dance, twirling i to u svim starosnim kategorijama.

Plesni centar ProDance već šestu godinu za redom organizira ovo plesno natjecanje koje okuplja plesače iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

''Za nas je veliki uspjeh šestu godinu za redom dovesti toliki broj djece u Mostar i nadamo se da ćemo i ove godine opravdati očekivanja naših gostiju'', priopćili su organizatori uoči početka natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close