Gdje za Novu godinu

Mostar: Građani priredili doček na otvorenom, iako Bešlić smatra da im ne treba

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2016. u 15:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na gradskom trgu u Mostaru ove godine nema dočeka Nove godine na otvorenom, jer čelnici Grada Mostara smatraju kako se ne isplati organizirati jedan ovakav događaj.

''Doček Nove godine je doista skup događaj, koji izaziva pozornost veoma malog broja građana. Kada za nešto dajete očekujete i rezultate. Mi do sada nismo bili zadovoljni, iako smo imali dočeke Nove godine za otvorenom, gdje smo imali i poznate zvijezde. Tisuću do dvije ljudi, nije dovoljan broj onih zainteresiranih da dočekaju Novu godinu, bar kada je Mostar u pitanju'', rekao je ranije gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić za Našu.tv.

Doček na Adventu u Mostaru

No ipak, građani su pokazali kako se blagdanski duh može vratiti u Mostar, pa se tako i doček Nove godine na otvorenom vraća u grad na Neretvi u sklopu Adventa u Mostaru.

''Na dočeku Nove godine nastupit će grupa Neretva i Marko Vlahović s Denirom bendom, a organizira se i dječji doček Nove godine za najmlađe posjetitelje. Ipak, ova manifestacija je poklon Mostara, Mostarcima i svim posjetiteljima, pa smo tako odlučili da nas zabavljaju lokalna imena'', rekli su za Bljesak.info organizatori Adventa u Mostaru, te poručili kako je ulaz besplatan za sve.

Ostali sadržaji za doček Nove godine, premjestili su se u restorane i disko klubove, a nude se većinom večere uz glazbu uživo.

Večere uz glazbu

Noćni klub Pink Panther, najavio je doček Nove godine uz grupu Sinergija. Disco club Havana u Blagaju organizira doček Nove godine uz večeru, a nastupaju Mira Medan, Sema i Alen.

Za nezaboravni cjelonoćni provod uz brojne domaće i strane hitove u hotelu Mepas pobrinut će se Lyra band iz Osijeka, a uz večeru nudi se i noćenje te uživanje u spa i relax centru.
U night clubu Art, najavili su fire performance, laser show i led DJ stage uz DJ Emila Rajića i Aleksandru.

Golden pub za ulazak u 2017. godinu sprema nastup Dva ipo čo'eka + DJ, uz gratis hranu. Noćni klub Drugi Način također je pripremio zabavu za doček Nove godine, a za ludu zabavu pobrinuti će se njihov rezident DJ, a uz piće dobrodošlice posjetitelje očekuje i novogodišnja tombola s bogatim nagradama.

Restoran Borik najavio je doček Nove 2017. godine uz Velu Milovanović i Almira Softića, dok hotel Ada u Blagaju nudi doček uz večeru i Skipper bend.

Restoran Del Rio također je najavio ispraćaj Stare i doček Nove godine uz novogodišnji menu, a za dobru zabavu je zadužena grupa Nostalgija. Restoran Maslina najavljuje zabavu uz Pelegrin bend, dok će vas u Teniskom centru uz delicije sa švedskog stola, zabavljati Boom Band.

Najluđu noć u godini možete provesti i u restoranu Castle uz Nenada Arnautovića i Sanelu Huseinović.

Nadamo se kako ćete pronaći nešto za sebe :)

Kopirati
Drag cursor here to close