Druženje

Mostar domaćin summitu ronioca, speleoronioca i spasioca

Lifestyle / Flash | 20. 08. 2016. u 22:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ronilačkom klubu 'Neretva' započeo je sedmodnevni 'Balkan cave summit' koji je okupio ronioce, speleoronioce, spasioce iz BiH i regije.

Ovo okupljanje je upriličeno u organizaciji Ronilačkog kluba 'Neretva', Interventne spasilačke službe, Reef-a, te GSSuBiH.

Osim sudionika iz BiH i regije, prisutni su bili i ronioci iz Poljske, Švicarske, a među zvanicama su nazočili izaslanik hrvatskog člana Predsjedništva Dragana Čovića, Tugomir Čuljak, ravnatelj Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo Hercegovačko-neretvanske županije Eugen Ćubela, te predstavnici Federalne uprave Civilne zaštite, ministarstva unutarnjih poslova HNŽ i drugi.

U nadolazećim danima članovi spasilačkih službi, ronioci, speleoronioci će obići i istraživati neke od lokacija oko Mostara i zapadne Hercegovine.

Predsjednik Interventne spasilačke službe Esad Humo izrazio je zahvalnost i sreću svima koji su se odazvali ovom summitu, te je izrazio nadu kako će ovo okupljanje još više učvrstiti veze spasilačkih službi kako regije, tako i diljem Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close