14. listopada

Mostar: Debata o psihičkom zlostavljanju vršnjaka

Lifestyle / Flash | 11. 10. 2016. u 10:10 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta Regionalna platforma za sudjelovanje i dijalog mladih Balkana, debatna sekcija Gimnazije Mostar koja realizira aktivnost "Aktivni mladi razgovaraju!!!" održat će 14. listopada u 14 sati u prostorijama Američkog kutka debatu s tezom "Psihičko zlostavljanje od strane vršnjaka treba tretirati kao i fizičko zlostavljanje".

Na debati će sudjelovati debatne sekcije Gimnazije Mostar, Karađoz-begove medrese i Srednje Elektro-tehničke škole.

Osnovna je svrha aktivnosti "Aktivni mladi razgovaraju!!!" da se organiziranjem debate na temu o pravima manjina u lokalnim zajednicama razgovara te da se donesu zaključci o događanjima kroz koje prolaze marginalizirane grupe u lokalnoj zajednici. Aktivnost značajno doprinosi kreiranju lokalnih mreža ljudi, mladih aktivista, koji će steći nove vještine koje će im biti od pomoći u organizaciji novih događaja u Gradu Mostaru.

Aktivnosti se realiziraju uz podršku Agencije Lokalne Demokracije Mostar i projekta "Regionalna platforma za sudjelovanje i dijalog mladih Balkana" odobrenog u sklopu programa "Civil Society Facility, Operating Grants to IPA CSO Associations, Support to regional thematic associations".

Kopirati
Drag cursor here to close