29°C

Mostar danas u 14 sati najtopliji grad u BiH

Lifestyle / Flash | 25. 05. 2014. u 12:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Sredinom dana i tijekom poslijepodneva, u većem dijelu zemlje, očekuju se pljuskovi i grmljavina. Izraženiji padaline u sjeverozapadnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne, što lokalno može uvjetovati i pojavu grada.

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnoj Bosni jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature od 10 do 18, a dnevne od 23 do 29 stupnjeva.

U Sarajevu u jutarnjim satima, sunčano uz umjerenu naoblaku. Tijekom dana postupno naoblačenje, što sredinom dana ili tijekom poslijepodneva može uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura oko 13, a dnevna oko 25 stupnjeva.

U našoj zemlji danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, poslijepodne u Bosni su registrirani pljuskovi i grmljavina.

Temperature u 14 sati: Bjelašnica 10 stupnjevai, Sokolac 20, Ivan-sedlo, Sarajevo, Tuzla 22, Kupres 24, Goražde, Livno, Neum, Srebrenica 25, Bihać, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Sanski Most, Zvornik 26, Banja Luka, Bugojno, Prijedor 27, Stolac, Trebinje, Zenica 28 i Mostar 29 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close