Prognoza

Mostar danas najtopliji, spremite se za kišu u nastavku tjedna

U poslijepodnevnim satima naoblačenje se očekuje i na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera.
Lifestyle / Flash | 26. 04. 2022. u 14:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je umjereno oblačno vrijeme.

Temperatura zraka u 14.00 sati iznosila je: Bjelašnica 4 stepena, Sokolac 17, Livno 18, Bihać, Bugojno, Gradačac, Jajce, Neum, Široki Brijeg i Trebinje 20, Bijeljina, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 21, Banja Luka, Doboj i Zvornik 22, Zenica 23 i Mostar 24 stupnja.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slaba kiša se očekuje u sjeverozapadnim područjima, a tijekom dana u Bosni nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima. U poslijepodnevnim satima naoblačenje se očekuje i na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, na jugu zemlje do 24 stupnja.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 20 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close