Donacija

Mostar: Balet Mostar Arabesque i udruga Let.ba uručili novčanu donaciju udruzi 'Sunce'

Lifestyle / Flash | 29. 11. 2016. u 16:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u 12 sati u galeriji Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, Balet Mostar Arabesque i udruga Let.ba su svečano uručili novčanu donaciju udruzi osoba s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju "Sunce" Mostar.

Poslije uvodnog govora umjetničke direktorice Balet Mostar Arabesque Arlete Ćehić, djeca dobi od 3 do 11 godina su publici predstavila svoje koreografije iz poznatih baleta i time uveličala ovaj događaj.

"Veoma mi je drago što smo uspjeli da ovo skupa realiziramo i pokažemo put našoj djeci kroz humano ponašanje i osjećaj za društvenu zajednicu u kojoj rastu. Ovo je naš treći projekt u ovom smislu i želimo da postane tradicionalan", rekla je Ćehić u izjavi za medije.

U daljnjem razgovoru istaknula je da je ova godina, povrh poteškoća, bila dosta uspješna i da su djeca i omladina Balet Mostar Arabesque još pod snažnim dojmom Carolyn Dorfman Dance Company iz New Yorka, koja je 19.11.2016. održala nesvakidašnji master class i Limon- tehnikom obogatila sve sudionike.

U planu je i sudjelovanje u mjuziklu "Dvoje iz Galileje" u režiji Richard Monteza, koje će biti upriličeno 16.12.2016. godine u Međugorju.

Kopirati
Drag cursor here to close