Što je in?

Modni trendovi u svijetu kupaćih kostima: Žene sve pokrivenije na plažama

Lifestyle / Flash | 29. 06. 2016. u 13:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dizajneri kupaćih kostima iz godine u godinu postaju sve kreativniji. Tako su kupaći kostimi postali prava modni komad pri čijem odabiru treba postaviti pažnju.

Ove ljetne sezone zaista je šarolik izbor kupaćih kostima koje si možete priuštiti. U modi su čipkasti, sportski, jednodijelni kupaći kostimi. Kakvi još kupaći će se nositi ovog ljeta saznajte u nastavku.

''Cut it out'' – Ovi kupaći kostimi najčešće dolaze u varijanti s visokim strukom. Karakteriziraju ga tzv. rešetke na struku. Najčešće su jednodijelni, a popularan je dizajn ovakvih kupaćih s otvorenim leđima.



Čipkasti kupaći – Mnoge žene obožavaju čipku, stoga ne čudi činjenica da su čipkasti kupaći u modi. Ovakvi kupaći zaista izgledaju savršeno i romantično, ali mnoge žene koje su ga imale istaknule su da ovakvi kupaći nisu praktični. Naime, čipkasti kupaći imaju kratak vijek trajanja, a i sporo se suše.



''Cold Shoulder'' – Kupaći više ne podrazumijevaju samo pokrivanje strateških dijelova. Naime, u modi su kupaći kojima ćete pokriti ramena. Pojedini kupaći dizajnirani su da ne pokrivaju samo ramena, nego i cijele ruke. Mnoge žene koje se bave vodenim sportova su prigrlile ovaj trend.



Kupaći bez pojačanja – Čini se da su žene odlučile više biti praktične na plaži, tako da vlada velika potražnja za običnim kupaćima koji nemaju pojačanja za grudi.



Sportski kupaći – Sve ljubiteljice sporta su konačno došle na svoje. Naime, modne kuće dizajnirale su kupaće kostime koji više liče na sportska odijela nego na kupaće.



Baywatch – Sjećate se kupaćih kostima koje je nosila slavna Pamela Anderson u seriji Baywatch. E pa, slične varijante njezinog crvenog jednodijelnog kupaćeg kostima su pravi hit.



Pruge – Mornarski stil nikako ne izlazi iz mode. Tome svjedoči činjenica da su pruge na kupaćima u plavoj i bijeloj boji i dalje trend.

Kopirati
Drag cursor here to close