Crveni tepih

Modna revija mame i djece u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 13. 05. 2016. u 17:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stvaranje najljepših uspomena počinje već od najmlađih dana. Stoga je i Mepas Mall sinoć postao središte nezaboravnog događaja.

U povodu Majčinog dana, Mepas Mall je organizirao najslađi modni događaj – modnu reviju majki i djece. Mame i mališani su još jednom dokazali da se odlično snalaze, ali i zabavljaju na crvenom tepihu.

Tijekom dva tjedna mame su se imale priliku prijaviti putem aplikacije na Facebook stranici centra, te pružiti sebi i svojim mališanima iskustvo prave modne revije koja je sadržavala casting, generalne probe, šmnkanje i slatke frizurice za koje je bio zaslužan tim frizerskog salona Red Carpet.

Zahvaljujemo se sponzorima Kanditu, Saponiji i Marasci, koji su svojim mirisnim i slatkim paketima razveselili sve sudionike modne revije, ali i posjetitelje revije.

Mepas Mall je još jednom pokazao da je potrebno samo malo volje i truda da se mališanima i njihovim roditeljima pripremi iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

Treći kat Mepas Malla još je jednom postao centar predivne energije, sreće i smijeha. Hvala svim predivnim sudionicima i posjetiteljima.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close