Majčin dan u Mepas Mallu

Modna revija majki i djece

Lifestyle / Flash | 05. 05. 2015. u 14:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svijet je prepun uspomena, a na nama je da ih učinimo ljepšima. Trenutke s onim najdražima pamtimo kao najsretnije, a majčine ruke kao glavne životne vodilje. Podijelite radost majčinstva s nama i razveselite svoje mališane.

Ove godine Mepas Mall obilježava Majčin dan na poseban način i pruža nezaboravnu avanturu za sve trudnice, majke i njihovu dječicu.  Sudjelujte u modnoj reviji mama i djece, te sami stvarajte svoja najdraža sjećanja uz nesvakidašnje iskustvo i zajedništvo.

Drage mame, prijaviti se možete na aplikaciji na Facebook stranici Mepas Malla. Sve što trebate je poslati fotografiju na kojoj ste vi sa svojom djecom, popuniti podatke i uživati u predivnom druženju.

Za sjaj i glamur modne revije bit će zaslužan tim vizažišta iz dm-a i virtuozne ruke ekipe frizerskog salona Red Carpet2. Dio veselog programa su mami najdraži Saponia proizvodi i slatki Kandit poklon paketi koji će oduševiti malene sudionike.

Požurite biti dio ove lijepe priče, prijave traju do 07.05. do 17:00 sati, a modna revija održat će se u srijedu 13.05. u 19:00 sati na 3.katu centra.

Majke uzmite dječicu za ruke i prošetajte crvenim tepihom u punom sjaju na radost i oduševenje svih posjetitelja Mepas Malla.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close