Novogodišnje raspoloženje

Nakon 10 godina novogodišnja proslava u Mostaru

Glazbene snage uvele Mostar u novogodišnje raspoloženje
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2017. u 22:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar se ozbiljno sprema za doček Nove godine na otvorenom. Na Šetnici Nikole Šubić Zrinjskog gdje se odvija novogodišnji program u subotu večer su nastupili mladi jazz glazbenici okupljeni pod imenom ''Smooth Groove''.

Nakon njih zasvirao je ''Blues Caravan'', a večer je začinio ''Malter Ego''. Ranije su na istoj pozornici u subotu nastupili ''Tale Quale'' i ''Floridus''.

Program proslave Nove će biti nastavljen u nedjelju. Najprije će se održati ''Dječja Nova godina'' od 12 do 14 sati, a od 20 sati će biti upriličen večernji program.

''Večernji program odnosno Doček trebao bi krenuti već od 20 sati. Prvi svira 'Mostar rock school blues band', to je grupa koja se proslavila kao mladi bend koji odlično svira i nastupali su na značajnijim festivalima u Mostaru, ali i diljem BiH, što im je bila ulaznica za ovu večer. Nakon njih svira 'Zoster', oni su vlasnici nekoliko albuma i imali su puno poziva, ali odlučili su se odazvati ovdje, da upotpune ovu mostarsku priču. Nakon njih nastupa 'Mostar Sevdah Reunion', najpoznatija grupa u BiH, atmosfera koju će napraviti je svima jasna i ne treba posebno govoriti i na kraju u Novoj godini ćemo se veseliti s grupom 'Sinergija' iz Mostara, koja svira sve i odlični su i iskusni zabavljači'', rekao je ranije za medije Mili Tiro iz produkcije događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close