Energetski snažan događaj

Mlad Mjesec 13. studenog donosi dramatične promjene za 5 znakova

Za Bika je vrijeme je da razmislite o obitelji! Upravo je to tema koja će vas progoniti za vrijeme mladog Mjeseca. Mogući su događaji koji će radikalno promijeniti vaš stav prema braku ili djeci.
Lifestyle / Flash | 07. 11. 2023. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mjesec u Škorpionu 13.11. jedan je od energetski najsnažnijih događaja. No, ovih 5 znakova Zodijaka trebali bi se pripremiti za ovo razdoblje – očekuju ih dramatične promjene.

Škorpion

U razdoblju mladog Mjeseca, ne samo Sunce, već i Mjesec i Mars bit će u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osjetiti snažan val energije: usmjerite ovaj resurs prema ostvarenju svojih ciljeva. Inače ćete se susresti s povećanom razdražljivošću i agresivnošću, piše Atma.

Tijekom mladog Mjeseca, jedan od vaših vladajućih planeta, Pluton, bit će u Jarcu i prolazit će kroz vašu 2. kuću. Nemojte se bojati snažne želje da vratite red u svoje emocije.

Glavna tema ovog mladog Mjeseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vašim emocijama i samopoštovanju. Pokušajte zapisati u svoj dnevnik sve misli koje vas pohode 13. studenog: među njima možete pronaći svoje nove smjernice i vrijednosti.

Lav

Glavna tema mladog Mjeseca u Škorpionu za Lava je obitelj i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Mjeseca i Marsa u Škorpionu kroz 4. kuću. Razmislite o tome što biste željeli promijeniti u svojoj obitelji ili u odnosu s roditeljima.

Istražite: možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite: je li vam ugodno u vašem domu? Sasvim je moguće da je došlo vrijeme da ažurirate svoje životne uvjete.

Mars u Strijelcu proći će kroz vašu 5. kuću, povezanu s djecom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o proširenju svoje obitelji, tada je razdoblje mladog Mjeseca idealno vrijeme za to.

Inače, vrijedi ovu energiju usmjeriti u kreativnu aktivnost. Na primjer, posjetite zanimljivo predavanje o umjetnosti ili se prijavite za majstorski tečaj.

Ovan

Došlo je vrijeme da se suočite sa svojim nesvjesnim iskustvima i strahovima: mladi Mjesec će vas zateći u 8. kući. U istom razdoblju, asteroid Chiron, odgovoran za liječenje mentalnih trauma, bit će u vašem horoskopskom znaku.

Možda osjećate da unatoč svim naporima ne dobivate priznanje koje zaslužujete. Ovog mladog Mjeseca mogli bi vas posjetiti depresija i nedostatak inicijative.

Nemojte bježati od ovih bolnih osjećaja i emocija: obavite svoj rad sjene i počnite svoje iscjeljivanje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite svoje lekcije.

Ribe

Mladi Mjesec u Škorpionu naći će vas u 9. kući, povezanoj s duhovnim rastom, putovanjima i vjerskim pitanjima. U isto vrijeme, Neptun, vaš vladajući planet, i Saturn bit će u Ribama.

Nadolazeći mladi Mjesec za vas je povezan s potragom za novim idealima, pokušajima razumijevanja vjerskih pitanja. Bavite se proučavanjem filozofskih učenja, vjerskih pokreta – bilo čega što će vam pomoći da manje pažnje posvećujete materijalnim stvarima.

Saturn u vašem horoskopskom znaku uravnotežuje duhovne i materijalne energije: zahvaljujući tome, vaš duhovni rast neće se pretvoriti u izbjegavanje stvarnosti.

Bik

Vrijeme je da razmislite o obitelji! Upravo je to tema koja će vas progoniti za vrijeme mladog Mjeseca. Mogući su događaji koji će radikalno promijeniti vaš stav prema braku ili djeci.

Venera, vaš vladajući planet, prolazit će kroz kuću zdravlja – obratite pozornost na svoje stanje. Možda ste u posljednje vrijeme sami sebi stavljali preveliki pritisak.

Venera u Vagi tražit će od vas da pronađete ravnotežu između posla i odmora te da na kraju posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close