Zvijezde kažu

Mistični studeni: Što nam donosi pomrčina Mjeseca i zašto je 11.11. magičan dan

Pomrčine Krvavog Mjeseca označavaju završetak i mogu zatvoriti vrata negdje u našim životima. Moguće je da će suočavanje s ovom promjenom biti teško, ova zatvorena vrata mogu nas odvesti na pravi put.
Lifestyle / Flash | 27. 10. 2022. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomrčina krvavog Mjeseca 8.11. je glavni događaj u studenom, to je najsnažnija je vrsta pomrčine koju možemo doživjeti, stoga zasigurno možemo reći da ćemo svi u studenom evoluirati na razini duše! Retrogradni Mars ponekad može pojačati osjećaj izgaranja, ali Jupiter u Ribama može nam pomoći da evoluiramo u našoj duhovnoj svijesti.

Bez obzira na to što nam ovaj mjesec donese, moći ćemo gledati stvari kroz duhovnu leću, shvaćajući kako su sve ovo samo naše lekcije, prenosi Atma pozivajući se na Sensa Mondo.

Evo kakvi nas utjecaji planeta očekuju ovog mjeseca:

4. studeni – Sunce se pridružuje zvijezdi Akruks

Ovog dana naše Sunce se poravnava s najsjajnijom zvijezdom Akruks. Zvijezda Akruks je povezana s obiljem, uspjehom, blagoslovima i čašću.

Usmjerite energiju ovog dana fokusirajući se na mnoge blagoslove oko sebe! Postoji puno stvari na kojima zaista vrijedi da budete zahvalni.

8. studeni – Pomrčina Krvavog Mjeseca u Biku

Ovo je glavni događaj u studenom. Pomrčina krvavog Mjeseca događa se kada imamo potpunu pomrčinu punog Mjeseca. Uslijed pomrčine Mjesec dobiva crvenkastu nijansu pa otuda i naziv Krvavi Mesec. Pomrčine Krvavog Mjeseca označavaju završetak i mogu zatvoriti vrata negdje u našim životima.

Moguće je da će suočavanje s ovom promjenom biti teško, ova zatvorena vrata mogu nas odvesti na pravi put, čak i ako se u početku ne čini tako. Pomrčina Krvavog Mjeseca događa se u znaku Bika i može pokrenuti teme koje se odnose na novac i odnose – to dvoje čak može biti isprepleteno!

Također, utječe na prevladavanje blokada sa samopouzdanjem. Ako se nosite s izazovnom situacijom za vrijeme pomrčine, fokusirajte se na to koje svoje sposobnosti i talente možete iskoristiti.

8. studeni – Kazimi konjunkcija Merkura i Sunca

Točno ispod pomrčine Krvavog Mjeseca, Merkur će se poravnati sa Suncem. Ovaj događaj ukazuje na novi ciklus svijesti, mentalnog rasta i dubljih saznanja.

Kada se Merkur poravna sa Suncem, možemo dobiti novu jasnoću i početi gledati stvari iz nove i oštrije perspektive. Stvari koje su bile zbunjujuće mogu postati jasnije.

Ovo može biti pojačano energijom pomrčine koja također može osvijetliti i otključati višu istinu. Budite sigurni da govorite i saopćavate svoju istinu pod ovom energijom, jer se sve laži ili obmane mogu lakše razotkriti.

9. studeni – Sunce nasuprot Urana

Dan nakon snažnog Krvavog Mjeseca, Sunce se kreće nasuprot Urana, planeta buđenja i iznenađenja. Ovo bi moglo dovesti do toga da pomrčina donese neke iznenađujuće vijesti ili neke informacije koje pomažu da se probudimo i promijenimo našu svijest.

Kakvi god novi uvidi da isplivaju na površinu, vjerojatno ćemo otkriti da moramo napraviti jasnu promjenu. Kad god je Uranova energija jaka, možemo se osjećati pomalo uznemireno ili nestabilno.

Vrijeme provedeno u prirodi, posebno šetnja kroz šumu može vam pomoći da umirite sebe.

11. studeni – Zrcalni datum 11-11

Magičan dan usklađivanja i ispunjenja želja! 1111 je moćan niz brojeva koji ukazuje na harmoniju. Kada smo u ovom stanju, možemo se osjećati uravnoteženo u svom umu, tijelu i duši.

Ova ravnoteža može pomoći da kreiramo i vodimo svoje živote iz mjesta cjelovitosti, a ne nedostatka. Da biste kanalizirati energiju ovog dana, radite na podizanju svoje vibracije, posvetite se aktivnostima koje vam donose pozitivnu energiju.

16. studeni – Venera prelazi u znak Strijelca

Venera je posljednjih nekoliko tjedana putovala zajedno sa Suncem u Škorpionu, ulijevajući svoju energiju duboko u srž onoga što jesmo. Dok je Venera putovala kroz Škorpiona, ona nam je pomagala da kopamo duboko i otkrijemo ono što zaista cijenimo i za čim čeznemo u našim životima.

Sada možda imamo dublje razumijevanje kako se ljubav pokazuje za nas i kako nam je potrebna ljubav da se pokaže. Venera će sada ući u Strijelca, što je povoljan aspekt za ljubav.

U Strijelcu će nam Venera pomoći da se vratimo u stanje lakoće i radosti. Venera u Strijelcu nam pomaže da se fokusiramo na naše prijateljske veze i stvorimo uravnoteženiji društveni život.

19. studeni – Kvadrat retrogradnog Marsa i Neptuna

Mars putuje retrogradno do siječnja 2023. godine, tako da je ovo energija koja će nam se javljati dok se budemo kretali do kraja godine. Ovo može stvoriti neku stagnirajuću energiju zbog koje se osjećamo maglovito ili zbunjeno oko toga kako da idemo naprijed. Put ispred vas možda nije jasan, ali to je u redu.

Retrogradni Mars je vrijeme da se stvari polako kreću, da se napravi vrijeme za pauzu i da se ne žuri s donošenjem odluke. Neptun također zamagljuje stvari samo kada pokušava da nas navede da uđemo unutra i razmišljamo srcem, a ne glavom.

Vjerujte svojoj intuiciji u ovom trenutku, posebno ako morate donijeti neku odluku.

22. studeni– Sunce u Strijelcu

Sunce prelazi u vatreni znak Strijelca i donosi nam svoje ciljeve i snove, ali ako smo nesretni dok napredujemo, možda je vrijeme da prilagodimo svoj pristup.

Energija Strijelca nas inspirira da pronađemo mudrost na putovanju umjesto da se samo fokusiramo na krajnji rezultat.

S pomicanjem Sunca iz vodenog znaka Škorpiona u vatreni znak Strijelca, također možemo osjetiti kako se pojavljuje lakoća ili inspiracija za učenje novih stvari.

23. studeni – Mlad Mjesec u Strijelcu

Počinje novi lunarni ciklus i možemo osjetiti kako se energije pomrčine raspršuju. Što god da je pomrčina trebala izazvati u vašem životu, vjerojatno je isporučeno i sada možete početi razmišljati o sljedećem poglavlju.

Ovaj mlad Mjesec nosi prelijepu, svjetlosnu energiju koja će biti dobrodošlo olakšanje nakon sveg intenziteta prve polovice mjeseca. Postoji fantastična energija oko ovog mladog Mjeseca za ispoljavanje, privlačenje obilja i fokusiranje na pozitivnu stranu.

Ovo je zaista divan mlad Mjesec pa ga maksimalno iskoristite tako što ćete postaviti namjere, osvježiti svoj prostor i energiju i smisliti načine da unesete novu inspiraciju u svoj život.

23. studeni – Direktni Jupiter

Jupiter je od srpnja u retrogradnoj fazi. Jupiter je najveći planet u našem Sunčevom sistemu pa će se njegovi pokreti uvijek osjećati! Kako je Jupiter putovao retrogradno, iz Ovna se vratio u Ribe.

Ovo je posljednji put da će Jupiter provesti vrijeme u Ribama u narednih 12 godina. Drevni astrolozi su govorili da kada je Jupiter bio u vašem znaku, dobivate dodatnu dozu sreće.

Jupiter u Ribama može pomoći da proširimo našu kreativnost i stvaralačku energiju, imat ćemo inspiraciju da napravimo divne stvari.

Kopirati
Drag cursor here to close