Isidora Borovčanin

Miss BiH ostvaruje američki san

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2015. u 20:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaestogodišnja Isidora Borovčanin, aktualna Miss Bosne i Hercegovine koja je prošle godine na izboru Miss svijeta proglašena za najboljeg top modela, nakon promocije nekoliko modnih kuća u BiH za koje je uradila kataloge, trenutno boravi u Americi gdje s tamošnjim modnim agencijama dogovara nove angažmane.

''Polako ostvarujem svoj američki san. Naravno ne očekujem da preko noći napravim veliku karijeru u Americi. Do sada se uloženi trud ispaltio i idem stepenicu po stepenicu'', kaže Isidora Borovčanin.

Od kada je ušla u svijet modelinga Isidora svakodnevno mora izgledati savršeno dotjerano i njegovano, a uz puno kvalitetnog sna, kako kaže, mora voditi računa o zdravlju kože zbog često teške i jake šminke koju razna snimanja nameću, priopćeno je.

''Prednost daje prirodnoj dekorativnoj i preparativnoj kozmetici. Moj novi saveznik u ljepoti postali su proizvodi "Himalaya Herbalsa", jer imaju široku lepezu kvalitetnih krema i proizvoda za higijenu na biljnoj bazi, a čistu kemiju izbjegavam u širokom luku'', kaže aktualna Miss BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close