'Rat' MPT-a i Miše

Mišo Kovač 'šatorašima': Imate vi ljubimca Thompsona da vam on pjeva

Lifestyle / Flash | 02. 05. 2015. u 10:21 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Dragi fanovi, kontaktirali smo Thompsona vezano za današnje objave nekih koji su prenijeli izjavu Miše Kovača, a i pojedinih ŠTAKORAŠA koji misle da su uhvatili priliku... Evo što je Marko izjavio: Zaista neznam što je Mišo htio s time reći ili poručiti spominjući mene u takvom kontekstu, u svakom slučaju, neobična izjava za jednog tako iskusnog glazbenika", piše u objavi na Facebooku. Tu nije stao.

- Priča se da će biti dosta izvođača, ali ja zaista neznam tko će nastupiti na SKUPU ZAJEDNIŠTVA - 100% ZA HRVATSKU niti sam se raspitivao, mene su pozvali kao suborca i glazbenika i naravno da sam se odazvao. Pozivam svoje fanove da dođu na skup u subotu, da zajedno i dostojantveno podržimo naše branitelje - napisao je Thompson na Facebooku.

Dragi fanovi, kontaktirali smo Thompsona vezano za dananje objave nekih koji su prenijeli izjavu Mie Kovaa, a i...

Posted by Marko Perković Thompson on Thursday, April 30, 2015


Marko Perković Thompson reagirao je na Mišine izjave o njegovom navodnom nastupu na prosvjedu branitelja. Mišo je rekao da njega nitko o tome nije obavijestio te da mu se nikad nije dogodilo da njega netko reklamira bez da ga pita.

- Šta ću ja njima pomoći, oni imaju svog ljubimca, a to je Marko Perković. Pa to je to - rekao je Mišo koji nije baš ni siguran da podržava 'šatoraše' i njihovo kampiranje jer ne zna što traže. Ali zna da u subotu ne pjeva nigdje i neće dozvoliti da se netko poigrava s njegovim imenom.

Neformalni vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66., Đuro Glogoški najavio je u subotu u 17 sati prosvjed '100 posto za Hrvatsku' na glavnom zagrebačkom trgu, a nastupit će Marko Perković Thompson.

Kopirati
Drag cursor here to close