Crna udovica

Milijunašica ubila sedam partnera radi novca

Lifestyle / Flash | 19. 11. 2014. u 11:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kjotu je danas uhićena Chisako Kakehi, šesdesetsedmogdišnja milijunašica za koju se sumnja da je cijanidom otrovala muža, nakon otkrića da je šest njezinih prethodnih partnera također preminulo, prenosi agencija AFP.

Udovica je porekla bilo kakvu umiješanost u smrt supruga.

Chisako je poslije smrti sedmorice partnera u posljednja dva desetljeća naslijedila novac od osiguranja i ostalu imovinu u vrijednosti od 6,8 milijuna dolara, piše Jidji press.

U prosincu prošle godine je njezinom četvrtom mužu Isau Kakehiju iznenada pozlilo, nakon čega je umro, nepunih dva mjeseca poslije vjenčanja. Autopsijom je utvrđeno prisustvo cijanida u krvi.

Prethodno je u rujnu umro njezin sedamdesetpetogodišnji partner, kome je iznenada pozlilo nakon zajedničke večere u restoranu, prenosi list Jidji.

Njezin drugi muž, koga je upoznala posredstvom agencije za upoznavanje, umro je 2006. od šloga, da bi se dvije godine kasnije okončao i njezin treći brak, također smrću supruga.

Potom je 2009. godine umro njezin novi partner, za koga se mislilo da ima rak, dok je 2012. njenom tadašnjem zaručniku pozlilo dok je vozio motor.

U njegovom tijelu pronađeni su tragovi cijanida, izvještavaju japanski mediji, prenosi Tanjug.

''Mislimo da je to uradila zbog novca'', ocijenio je policijski istražitelj, ne govoreći pritom o kom je iznosu riječ.

Kopirati
Drag cursor here to close