Higijenske potrepštine

Merhamet dostavio pomoć migrantima u Salakovcu

Upravitelj Izbjegličkog centra Edin Denjo kazao je novinarima kako se trenutno u centru nalazi 210 migranata za koje je danas dostavljena pomoć.
Lifestyle / Flash | 23. 05. 2018. u 12:32 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna organizacija "Merhamet"  MDD dostavila je u srijedu pomoć za migrante koji su smješteni u Izbjegličkom centru Salakovac kod Mostara, a riječ je o paketima s higijenskim artiklima. 

 Upravitelj Izbjegličkog centra Edin Denjo kazao je novinarima kako se trenutno u centru nalazi 210 migranata za koje je danas dostavljena pomoć.  

Foto: Anadolija / Migranti su dobili higijenske potrepštine



''Merhamet je dostavio higijenske artikle, a riječ je o osnovnim paketima za obitelj kao što su paste za zube, deterdženti i ručnici'', kazao je Denjo. 

 Glasnogovornik HO "Merhamet" MDD Ruždija Adžović precizirao je kako su donijeli pomoć u kojoj se nalazi 300 pojedinačnih setova sa sredstvima za higijenu, 100 deka i oko 20 paketića za novorođenčad. 

 Također je apelirao na nadležne državne institucije da se uključe i pomognu humanitarnim organizacija kako bi pomoć migrantima bila što učinkovitija. 

Foto: Anadolija / Osnovni paketi za obitelji



 Po Denjinim riječima, Crveni križ nastavlja s dostavom obroka tako da migranti ujutro dobivaju suhi, a za ručak i večeru topli obrok. 

 Ocijenio je kako je u centru mirno te da se radi na tome da se počne čistiti oko baraka i u barakama tako da higijena bude na odgovarajućoj razini kako ne bi došlo do epidemija zaraznih bolesti.

Video: Merhamet dostavio pomoć migrantima u Salakovcu
Kopirati
Drag cursor here to close