Vijest dana

Marko Livaja i Iris Rajčić izrekli su sudbonosno da!

Nakon mise, par se s uzvanicima spustito u popularni restoran Adriatic Grašo gdje će ih zabavljati splitska pjevačica Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.
Lifestyle / Flash | 02. 05. 2022. u 18:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osam godina ljubavi, bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić (42) i nogometaš Hajduka Marko Livaja (28) napokon su stali pred oltar i izgovorili svoje sudbonosno 'da'.

Par je godinama pokušavao uploviti u bračnu luku, ali su ih sprječavale prvo Livajine sportske obveze, a potom i pandemija koronavirusa koja je planove pomutila brojnim mladencima posljednje dvije godine.

No ove su godine, i to u ponedjeljak 2. svibnja, napokon uspjeli uskladiti sve i mladenci su svoju ljubav ozakonili u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu.

Obred je predvodio fra Žarko Relota, koji je župnik Bilog briga u Zadru, a osam godina bio je u službi u samostanu sv. Frane u Splitu. Relota je za medije rekao da je Iris bila njegova učenica na vjeronauku u osnovnoj i srednjoj školi, što je bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg su upravo njega zamolili da predvodi vjenčanje.

Kako se doznalo i prije vjenčanja, Irisina kuma je splitska politologinja, novinarka i TV voditeljica Lana Pavić, dok je Marku svjedočio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva, prenosi Večernji.hr.

Nakon mise, par se s uzvanicima spustito u popularni restoran Adriatic Grašo gdje će ih zabavljati splitska pjevačica Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine. Prvi ples otplesali su uz pjesmu koju im je otpjevala Jasna Zlokić.

Livaja i Iris upoznali su se kad je on imao tek 20, a ona 34, no usprkos razlici u godinama, između njih se razvila ljubav koja je pobjeđivala sve prepreke. Iris se svojedobno prestala baviti manekenstvom i postala fitness-trenerica te se prilagođavala Livajinu tempu, a otad su živjeli na brojnim lokacijama, najdulje u Grčkoj gdje je Livaja igrao, ali i na Kanarskim otocima.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Elizabet, a u veljači prošle godine sina Lorenza. Da se proslavljeni Hajdukovac odlučio oženiti, po splitskim kuloarima govorilo se već nekoliko mjeseci, ali Iris je još uoči Lorenzova rođenja govorila da su zaručeni te da su vjenčanje puno puta planirali, no morali su ga odgađati.

Kopirati
Drag cursor here to close