PC ProDance

Marko i Ema viceprvaci 2015. godine u standardnim plesovima

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2015. u 13:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na velikom plesnom spektaklu Sarajevo Dance Friendship Tournament, natjecali su se mostarski plesači Marko Lasić i Ema Galić iz Plesnog centra ProDance te su postali vice prvaci za 2015. godinu.

Naime, plesna akademija Romantik organizator je velikog plesnog spektakla Sarajevo Dance Friendship Tournament koji je održan 1. i 2. svibnja.

Naime, Plesni centar ProDance iz Mostara su na tom plesnom natjecanju gdje su se prošlogodišnji viceprvaci Marko Lasić i Ema Galić natjecali na bodovnom turniru te su u svojoj kategoriji u standardnim plesovima osvojili 1.mjesto, a na Državnom prvenstvu u standardnim plesovima opet su osvojili srebrnu medalju i time postali vice prvaci za 2015. godinu.

''Turnir je trajao dva puna dana i zaista je bilo divno gledati vrhunske plesne parove koji su stigli čak iz 20 zemalja. Suci su imali pune ruke posla i nije im nimalo lako bilo ocijeniti ono što vide na plesnom podiju. Plesno natjecanje je ocjenjivalo deset stranih sudaca i mi smo zaista prezadovoljni osvojenim rezultatima'', rekla je za Bljesak.info trenerica i jedna od voditeljica PC ProDance Ivana Marić.

Marko i Ema su 14- godišnjaci iza kojih su visoki rezultati i koji svoj grad s ponosom predstavljaju na plesnim natjecanjima.

''Naravno sve to ne bi bilo moguće bez njihovih roditelja koji ih podržavaju u svakom njihovom koraku. Mi kao klub smo jako ponosni na njih i velika nam je čast što su dio nas. Pred nama su četiri plesna natjecanja od kojih je jedno državno u latinskoameričkim plesovima. Za nas još uvijek nema odmora nego samo rad i pripremanje za dalje'', kaže Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close