Moli za pomoć

Mariah Carey ne želi pomoći sestri: Umiruća Alison poslala očajnički apel

Lifestyle / Flash | 31. 03. 2016. u 15:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U potresnom videu koji je ekskluzivno objavio Daily Mail, Alison Carey uputila je slavnoj sestri i glazbenoj divi Mariah očajnički apel u kojem preklinje sestru za pomoć.

Sestra Mariah Carey liječena je ovisnica i HIV pozitivna, te joj je hitno potrebna financijska pomoć kako bi nastavila liječenje. Alison je prošle godine zadobila oštećenje mozga nakon što su joj provalnici upali u stan i teško je ozlijedili.

U videu u kojem se obraća Mariah poručila je sestri da je voli. "Očajnički trebam tvoju pomoć, molim te, nemoj me napustiti", govori Alison.

Brat Mariah Carey nada se da će ova snimka doći do pjevačice te da će ovo biti situacija kojom će se napokon ispraviti narušeni obiteljski odnosi, kazavši kako je Mariah zla vještica te da ga neopisivo boli što ne želi pomoći.

Iako već godinama nisu u dobrim odnosima, glasnogovornik pjevačice tvrdi kako Mariah već dva desetljeća uzdržava svoju obitelj, što joj i ne bi trebao biti problem s obzirom na to da je njezino bogatstvo procijenjeno na 510 milijuna dolara, a u siječnju se zaručila za milijardera Jamesa Packera.

Kopirati
Drag cursor here to close