Strah

Manchester broji žrtve: Je li se pojavio novi Jack Trbosjek?

Lifestyle / Flash | 13. 01. 2015. u 10:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zadnjih šest godina iz manchesterskih kanala izvučen je 61 leš, pa su uslijedila upozorenja da se radi o serijskom ubojici, odnosno novom Jacku Trbosjeku.

"Moguće je da na ulicama jednog od najvećih britanskih gradova vreba serijski ubojica", upozorio je za Daily Star profesor Craig Jackson sa sveučilišta Birmingham, koji smatra da sve ukazuje na to da gradom hara misteriozni i monstruozni ubojica.

Kako prenose britanski mediji, Jackson vjeruje da je ubojica još uvijek na slobodi zbog toga što voda briše sve eventualne dokaze.

Policija pak opovrgava te navode, ali profesor tvrdi kako je malo vjerojatno da je toliki broj tijela nađenih u kanalima rezultat nesreća ili samoubojstava.

"Kanali nisu popularni među samoubojicama, pogotovo među muškarcima. Međutim, vrlo su popularni kao odlagališta. Ukoliko želite izbrisati bilo kakav DNK dokaz, nema boljeg načina od vode", objašnjava Jackson.

Ipak, policija odbacuje ove sumnje i navodi kako je "svaki slučaj pomno istražen" i da nema dokaza da su slučajevi povezani.

Kopirati
Drag cursor here to close