Izlet za djecu

Mali planinari prijavite se na planinarski izlet – Jastrebinka

Stazom koja je duga 5 km u jednom smjeru prolazit će se šumskim predjelima i pašnjacima, a kroz šetnju ponešto i naučiti.
Lifestyle / Flash | 20. 08. 2021. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu XXIV. Dana planinara Herceg-Bosne koji će se ovaj vikend održati na Bogodolu, a koje organizira HPD Prenj 1933, planirano je ponešto i za najmlađe, buduće planinare, kažu iz HPD Prenj.

''U nedjelju 22.8.2021. godine krećemo put Jastrebinke (1138mnv) koja se nalazi sjeverozapadno od Mostara, a s vrha ćemo uživati u pogledu na sve četiri planine u našem okruženju: na Velež, Prenj, Čvrsnicu i ostatak Čabulje. Stazom koja je duga 5 km u jednom smjeru prolazit ćemo šumskim predjelima i pašnjacima, a kroz šetnju ponešto i naučiti. Uspon je srednje zahtjevan i traje oko 2:30 h te je ovaj izlet namijenjen djeci dobi od 9 do 13 godina'', poručuju iz HPD Prenj.

Polazak je planiran u nedjelju, 22.08.2021. u 8 h od Konobe “Goranci”

Potrebna oprema za izlet su: Ruksak, gojzerice ili tenisice s tvrđim potplatom, lagane hlače ili trenirka, majice dugih i kratkih rukava (u ruksaku jedan presvlak), vjetrovka, krema za zaštitu od sunca, šešir, 2 l vode i jedan obrok (sendvič, sušeno voće, svježe voće ili povrće i sl.)

Prijave na broj telefona 063/802-912 – Mia.

''Ovaj izlet je najava i uvod u Malu planinarsku školu koju HPD Prenj 1933 Mostar organizira već nekoliko godina sa željom da podignemo kvalitetu života djece u našoj sredini i da ih na mala vrata uvedemo u svijet planina u kojem oni mogu izrasti u velike planinare, alpiniste, vodiče i što je najvažnije, u zdrave ljude koji se ne boje izazova. Radujemo se druženju s našim mališanima'' poručili su planinari.

Kopirati
Drag cursor here to close