Četvrti po redu

Mali božićni sajam u Čapljini 10. i 11. prosinca

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2016. u 19:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mali božićni sajam, u organizaciji čapljinske Udruge "Life", bit će održan u Čapljini 10. i 11. prosinca.

Organizatori su istakli kako je ovo četvrti sajam po redu te da su se prije tri godine odlučili organizirati božićni sajam kako bi unijeli malo božićnog duha u predblagdansko vrijeme.

''Ove godine planiramo napraviti sličan sajam kao prošle godine, samo malo veći, budući da imamo dosta prijavljenih izlagača'', kazala je predsjednica Udruge "Life" Ivana Buntić-Jovanović istaknuvši kako će ovogodišnji sajam biti obogaćen s dvije drvene sajamske kućice koje bi se na čapljinskom trgu trebale zadržati dvadesetak dana.

''Planirano je da kroz tih dvadesetak dana okupimo i predstavimo sva kulturno-umjetnička društva naše općine te dodatno obogatimo kulturnu scenu našeg grada'', dodala je.

Na sajmu će izlagati kreativci iz općine Čapljina te prijavljeni iz okolnih općina, koji će u ta dva dana prezentirati i prodavati svoje rukotvorine.

Osim toga, Čapljinci će moći uživati i u kuhanom vinu, kobasicama, palaćinkama i sliično, a oba dana na sajmu će biti i Djed Božićnjak koji će uveseljavati najmlađe posjetitelje.

Otvaranje sajma bit će upriličeno u subotu, 10. prosinca, s početkom u 11 sati, a sajam će otvoriti čapljinski načelnik Smiljan Vidić, koji je ujedno i generalni pokrovitelj sajma.

Sajam, također, ima humanitarni karakter, a sav prihod će biti doniran za pomoć Mariju Jurkoviću uz Čeljeva, koji je nepokretan.

Kopirati
Drag cursor here to close