Mepas Mall i Schafer

Majčin dan u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 03. 05. 2017. u 09:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oslonac, snaga i neizmjerna ljubav riječi su koje opisuju onu posebnu osobu u našem životu – majku. Hrabro i snažno nas uče školi života, a mi im vrijednim poklonima još jednom želimo zahvaliti na njihovom neizmjernom trudu!

Povodom Majčinog dana Mepas Mall i Schafer pripremili su posebni nagradni natječaj, kako bismo zajedno rekli hvala našim majkama i posebno obilježili njihov praznik.

U razdoblju od 01.05. do 20.05.2017. sve vjerne kupce očekuje nagradni natječaj Majčin dan u Mepas Mallu. Sve što je potrebno za sudjelovanje je ostvariti kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru.

U posebno dizajniranu Facebook aplikaciju upišite osobne podatke, broj računa te osvojite odlične nagrade koje je za vas pripremio Schafer.

Od raznovrsne ponude posuđa, renomiranog dizajna, visokokvalitetnog porculana, kristala, pozlaćenih pribora za jelo koje možete pronaći u Schafer trgovini u Mepas Mallu, ovaj put darujemo vas elegantnim setom za jelo koji uključuje 90 komada najkvalitetnijeg pribora, porculanskim setom Elegantia Platin koja sadrži čak 87 komada posuđa, te setom bokala sa 6 čaša.

Uz Schafer obiteljski objedi dobivaju sasvim novu dimenziju, a svako kućanstvo pribor za jelo kojem će se veseliti generacije.

Uz vrijedni nagradni natječaj, povodom Majčinog dana očekuje vas i već tradicionalna revija majki i mališana. Upustite se u uzbudljivu obiteljsku avanturu u čast majčinstvu, podijelite radost sa svojim mališanima i kreirajte posebne trenutke kojima ćete se uvijek rado vraćati.

Prijavite se ovdje i budite dio bogatog programa Mepas Malla, te učinite ovaj Majčin dan posebnim za cijelu obitelj!

Sretno!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close