Ade: A Love Story

Madonna ponovno u redateljskim vodama

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2014. u 09:09 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ade: A Love Story" debitantskoi roman američke spisateljice Rebecce Walker, naći će se na filmskom platnu i to zahvaljujući pop divi Madonni, koja je odlučila ponovno se okušati u redateljskim vodama, piše BBC.

Madonna je knjigu proglasila "fantastičnim putovanjem koje svakako morate pročitati", što ju je vjerojatno i potaknulo da se upusti u ovu filmsku avanturu.

Roman je objavljen u listopadu prošle godine, a prati zaljubljivanje američke studentice Faride i mladog muslimana Adea na idiličnom otoku nedaleko od kenijske obale, te iminentan sukob kultura koji komplicira njihov odnos, piše Hina.

Film će koproducirati Walker, kći slavne Alice, autorice Pulitzerom nagrađenog romana "Boja purpura" (1982.), te Bruce Cohen, koji je producirao holivudske uspješnice "U dobru i u zlu" i "Vrtlog života". Prema pisanju Hollywood Reportera, Madonna i producenti trenutno su u potrazi za scenaristom koji bi adaptirao knjigu za filmsko platno.

Madonnin je redateljski debi bio film "Filth and Wisdom" (2008.). Režirala je još "W. E." (2011.) o odnosu Edwarda VIII. i Wallis Simpson, nakon čega se koncentrirala na svoju glazbenu karijeru s albumom MDNA i velikom svjetskom turnejom, prenose agencije.

Časopis Forbes ju je proglasio najbolje plaćenom pjevačicom u 2013., s procijenjenih 125 milijuna dolara zarade od glazbe, te prodaje vlastitih linija odjeće i mirisa.

Kopirati
Drag cursor here to close