Treba platiti račune

Maca Diskrecija priznala da se bavi najstarijim zanatom na svijetu

Lifestyle / Flash | 27. 01. 2017. u 21:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reality zvijezda je javno priznala da se bavi najstarijim zanatom na svijetu i ne boji se da će završiti iza rešetaka. Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija (25) objasnila je kako je u toj odluci podržava i obitelj.

''Moja obitelj se slaže s tim i podržava me, čak i moja majka Enesa. To je posao kao i svaki drugi. Moram prodavati svoje tijelo kako bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše'', rekla je.

Maca Diskrecija pojavila se u srpskim 'Parovima te se okušala u pjevačkim vodama. Ipak, priznaje kako su joj reality showovi draži.

''Novac koji sam zaradila boraveći u realityju, a koji sam htjela uložiti u karijeru dala sam obitelji kako bi otplatili dugove. Biti će i toga, ne odustajem od namjere da se bavim pjevanjem. Trenutno mi je želja ući u 'Farmu', kaže Maca Diskrecija.

Onima koji je žele tužiti poručuje neka joj radije plate račune. Zatvora se ne boji jer ima dečka političara koji joj čuva leđa i štiti je od bilo kakve kazne, pišu 24sata.hr.

''Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem kod njih ili oni kod mene. Uglavnom su to zgodni dečki, a neke djevojke bi to mogle samo sanjati'', rekla je Maca i pohvalila se kako joj oni kupuju skupe poklone.

Kopirati
Drag cursor here to close