Pogledajte kako je bilo

Ludi vikend u Hercegovini: Loži me piće, loži atmosfera

Lifestyle / Flash | 08. 05. 2017. u 08:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend prepun zabave u Hercegovini je iza nas. Klubovi su bili puni, a pjevači koji su nastupili u njima su bili spremni da naprave vrhunski provod.

U Gaudeamus disco clubu u Posušju nastupila je Tanja Savić. Pjevačica koja je u posljednje vrijeme 'ubola' s pjesmama ''Prostakuša'' i ''Švaler'' zabavljala je Posušane do dugo u noć. Uskoro ćemo je ponovno imati priliku vidjeti na nastupima u Hercegovini.

U clubu Bumerang u Čitluku nastupila je atraktivna Mia Borisavljević. Mijine  nove pjesme ''Ko je gore prošao'', ''Ništa lično'' su odlično primljene i kod publike u Hercegovini. Pjevačica sprema singl ''Zveri'' koji će zasigurno biti veliki hit.

Noćni klub Diamond Ljubuški ugostio je Tropico bend. Veseli dečki publiku su zabavljali svojim hitovima, ali i raznim drugim pjesmama. Neizostavna je bila ''Onu moju''.

Amar Gile Jašarspahić zapjevao je u prepunom Pink Pantheru u Mostaru. ''Još jedna sjajna noć uz vrhunski koncert koji nam je priredio naš gost, Amar GILE'', rekli su iz Pink Panthera. Podsjećamo, da je Gile nedavno snimio spot za pjesmu ''Spreman na sve'' na Blidinjskom jezeru.

U subotu je u OKC Abrašević koncert održala neponovljiva ''Galija''. Kako je bilo na koncertu pogledajte ovdje

Atraktivna Milica Pavlović nastupila je u Mostaru u clubu Havana nedavno. Klub je bio pun, a publika kao i Milica je otišla zadovoljna s koncerta. ''Hvala Mostar na divnoj zabavi'', napisala je Milica na svom Facebook profilu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close