Svečanost

Lovački savez Herceg Bosne slavi 25 godina postojanja

U 12 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače počet će svečana akademija, a program će završiti prigodnim domjenkom u 14 sati.
Lifestyle / Flash | 10. 10. 2017. u 18:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 14. listopada 2017. u Mostaru bit će upriličeno svečano obilježavanje 25. obljetnice Lovačkog saveza Herceg Bosne.

Program počinje svetom misom u katedrali Marije Majke Crkve u 10 sati. Slijedi svečani mimohod od katedrale do Trga hrvatskih velikana, gdje će u 11.30 biti položeni vijenci i upaljene svijeće na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima, priopćeno je.

U 12 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače počet će svečana akademija, a program će završiti prigodnim domjenkom u 14 sati.

Organizator, Lovački savez Herceg Bosne, očekuje dolazak većeg broja lovaca iz svake svoje članice, a svečanosti će, kako je najavljeno, nazočiti predstavnici ostalih lovačkih saveza u Bosni i Hercegovini, predstavnici lovačkih saveza iz susjednih zemalja, predstavnici svjetske i europske lovačke organizacije, politički dužnosnici s razine općina, gradova i županija u Federaciji BiH, te najviši dužnosnici iz hrvatskog naroda u tijelima vlasti Bosne i Hercegovine i Federacije Bosne i Hercegovine

Kopirati
Drag cursor here to close